Wyszukiwarka:
Jesteś w dziale:  Strona Główna » Biuletyn Informacji Publicznej » Oświadczenia majątkowe » Kierownicy jednostek organizacyjnych gminy

Kierownicy jednostek organizacyjnych gminy

Dostęp do oświadczeń majątkowych Kierowników jednostek organizacyjnych gminy Brzeziny

W Biuletynie Informacji Publicznej są udostępniane jawne informacje zawarte w oświadczeniach majatkowych radnych Rady Gminy, Wójta Gminy, Zastępcy Wójta, Skarbnika Gminy, Kierowników jednostek organizacyjnych gminy, członków organu zarządzającego gminną osoba prawną oraz osób wydających decyzje administracyjne w imieniu wójta (art. 24i oraz 24j ustawy z dnia 8 marca 1990 roku, o samorządzie gminnym (tekst jednolity w Dz.U. z 2001r. nr 142, poz. 1591).

Powyższe oświadczenia zostały skopiowane i zapisane w postaci plików .pdf - każda strona oświadczenia to odrębny plik. W części A oświadczenia (publikowanej w internecie) znajdują sie informacje jawne, w części B zaś informacje niejawne, których publikować nie wolno.

Do czytania oświadczeń niezbędny jest program Adobe Acrobat Reader

Ponadto informuje się, iż wspomniane wyżej jawne informacje zawarte w oświadczeniach majątkowych są udostępniane zainteresowanym w każdy poniedziałek i czwartek w godz. od 11.00 do 15.00 w sekretariacie Urzędu Gminy, pok. nr 9, nr tel. (62) 7698004, fax (62) 7698062, e-mail: urzad@brzeziny-gmina.pl.
Każdy ma prawo sporządzenia notatek, odpisów oraz kserokopii dokumentów.
Przeglądanie dokumentów może być dokonywane tylko w obecności pracownika Urzędu Gminy.
Kserokopie dokumentów można sporządzić w siedzibie Urzędu Gminy za odpłatnością określoną przez Wójta.
Osoba odpowiedzialna za:
  • wytworzenie informacji: Robert Marszałek
  • wprowadzenie informacji do podstrony BIP: Robert Marszałek (12/03/2004 08:59:27)
  • zaakceptowanie treści informacji: Robert Marszałek (23/06/2005 13:50:43)
  • ostatnią zmianę treści wiadomości: Robert Marszałek (15/06/2005 10:55:57)